Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
training-21mrt-2

Jeugdspelers sluiten aan in aanloop naar benefietwedstrijd

Vijf spelers van Feyenoord Onder 19 kregen dinsdag de kans om mee te trainen met de selectie van Giovanni van Bronckhorst.

Keeper Ramon ten Hove, verdediger Mats Knoester, middenvelder Jordy Wehrmann en aanvallers Nigel Robertha en Alex Bangura sloten aan op de dinsdagtraining op Varkenoord en mogen hopen op speelminuten in de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht die woensdag wordt gespeeld in De Kuip.

Door het ontbreken van de negen spelers die internationale verplichtingen hebben, trainde Feyenoord met een kleine groep op Varkenoord. Eljero Elia, die maandag voor het eerst weer meetrainde na een blessure, ontbrak een dag later op het trainingsveld.

De aftrap van de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht, waarvan de opbrengst is bestemd voor onderzoek naar sikkelcelziekte, is woensdag om 20:15 uur. De wedstrijd wordt voorafgegaan door een duel tussen Oud-Feyenoord en de Suriprofs Legends. Onder meer Pierre van Hooijdonk, Patrick Paauwe, Christian Gyan, Bert Konterman, Michael Mols, Henk Vos, Tim de Cler en Ulrich van Gobbel zullen tijdens dit duel (aftrap: 18:45 uur) voor Oud-Feyenoord in actie komen.

Steun jij de strijd tegen sikkelcelziekte? Kom dan woensdag naar de benefietwedstrijd tussen Feyenoord en FC Dordrecht in De Kuip! Kaarten kosten slechts € 10,- en zijn te koop via de online ticketshop van Feyenoord.