Fanshop
Fanshop

Internationale verplichtingen voor elf spelers

Elf spelers van Feyenoord hebben deze week internationale verplichtingen. Vier spelers zijn opgeroepen voor hun nationale elftal, terwijl zeven Feyenoorders zijn opgenomen in nationale jeugdselecties. Bekijk hieronder een overzicht.

Jordy Clasie en Kenneth Vermeer behoren tot de selectie van het Nederlands elftal, dat aanstaande zaterdag de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije speelt en het op dinsdag 31 maart vriendschappelijk opneemt tegen Spanje. Nederland heeft na vier gespeelde wedstrijden in de EK-kwalificatiereeks zes punten, twee meer dan de aankomende tegenstander.

Colin Kazim-Richards kan het zaterdag in de Amsterdam Arena tegen zijn twee ploeggenoten opnemen. De spits behoort tot de selectie van Turkije, dat op dinsdag 31 maart een oefeninterland in en tegen Luxemberg speelt.

Karim El Ahmadi is opgeroepen voor het nationale elftal van Marokko, dat zaterdag in Agadir oefent tegen Uruguay.

Feyenoord is met zes spelers hofleverancier van Jong Oranje, dat op maandag 30 maart in Sefan oefent tegen Jong Frankrijk. Jean-Paul Boëtius, Tonny Vilhena, Sven van Beek, Terence Kongolo, Rick Karsdorp en Lucas Woudenberg hebben allen een uitnodiging gekregen voor dit duel.

Bilal Başaçıkoğlu behoort tot de selectie van Jong Turkije, dat twee oefenwedstrijden op het programma heeft staan. Aanstaande vrijdag speelt de ploeg in Istanbul tegen Jong Denemarken. Op dinsdag 31 maart wacht een uitwedstrijd tegen Jong Bosnië.