Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Van Bronckhorst: ‘Blij voor Tonny’

Net als veel Nederlandse voetbalsupporters heeft ook Giovanni van Bronckhorst afgelopen week genoten van het Nederlands elftal. De coach zag Oranje winnen van de wereldkampioen en sterk terugkomen tegen Duitsland, beide keren met Tonny Vilhena als invaller. ‘Dat is heel positief om te zien en ik ben blij voor Tonny’, aldus Van Bronckhorst.

‘Tonny kan hierdoor met een goed gevoel terugkeren bij Feyenoord, wat ook geldt voor Nicolai Jørgensen’, vervolgde Van Bronckhorst, die de spits namens Denemarken zag scoren tegen Wales. Beide internationals sluiten weer aan in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van aanstaande zondag.

De eerste tegenstander na de interlandbreak krabbelt de laatste weken overeind, na moeizame eerste maanden van het seizoen. Van Bronckhorst. ‘Het elftal krijgt steeds meer een gezicht. Wij moeten echter uitgaan van eigen kracht, zoals we dat tot dusver in alle thuisduels hebben gedaan. We hebben nog geen puntenverlies geleden in De Kuip, dat moet na zondag ook zo zijn.’

Het volledige interview met Van Bronckhorst over de interlandperiode, de basketbalclinic van vorige week en de laatste serie tot de winterstop, zie je in de videospeler.

 

  • #feygro