Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Tweede Talentendag voor meiden: meld je aan!

Feyenoord breidt de meidentak voor het seizoen 2019-2020 verder uit en is op zoek naar talentvolle speelsters. Op zondag 14 april organiseert de club daarom voor de tweede keer een Talentendag voor meiden!

Ben jij geboren tussen 1 januari 2001 en 31 december 2005 en denk je dat jij een plaats in de opleiding van Feyenoord verdient? Meld je dan voor vrijdag 5 april op deze pagina aan voor de Feyenoord Talentendag! Maar let op: aanmelden is nog geen deelname!

Selectiecriteria
Om in aanmerking te komen voor deelname aan de Talentendag moet je uit de regio Rotterdam (postcode 2500 t/m 3399) komen en momenteel minimaal uitkomen in de tweede klasse van een jongenscompetitie of op hoofdklasse-niveau spelen in een meidencompetitie.

Voldoe je aan die criteria en word je uiterlijk vrijdag 9 april uitgenodigd voor de Talentendag? Dan ben je op zondag 14 april welkom op Varkenoord, waar je wordt beoordeeld door trainers van Feyenoord en de huidige coaches van de Feyenoord meidenteams (Onder 13, Onder 15 en Onder 17).

De organisatie van het meidenvoetbal komt tot stand via een samenwerking tussen de Sportclub Feyenoord, Feyenoord Rotterdam en de Feyenoord Foundation. Binnen die organisatie vervult Manon Melis, topscorer aller tijden van het Nederlands elftal, een voorname rol.