Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Inschrijvingen nieuw seizoen Feyenoord Street League geopend

Doe jij dit jaar ook mee aan de Feyenoord Street League? Dit is een spannende straatvoetbalcompetitie voor kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs (groep 6, 7 en 8) uit Rotterdam-Zuid en Rotterdam-West. Elke wijk uit deze gebieden kan met een team meedoen en speelt zijn thuiswedstrijden op een geselecteerd veld in de eigen wijk. Inschrijven kan nog steeds! 

Wat kun je allemaal verwachten?

  • Je doet gratis mee
  • Je krijgt een eigen Feyenoord-tenue
  • Je speelt wedstrijden tegen andere teams uit jouw wijk
  • Je kan een jaar lang meedoen aan leuke sportactiviteiten
  • Je gaat zelf activiteiten organiseren voor anderen
  • Je speelt met je eigen vrienden in een team
  • En zeker niet onbelangrijk: je kan mooie prijzen winnen!

Activiteiten
We organiseren meerderen activiteiten, zoals wedstrijddagen, sportdagen, en een grote Finaledag. Met jouw eigen team organiseer je buurtbijdragen. Dit zijn activiteiten in je eigen buurt. Hierbij kan gedacht worden aan velden opruimen, wijktoernooien organiseren, spelletjesmiddag voor ouderen, inzamelen van speelgoed enzovoort. Je kan extra punten verdienen voor de algemene stand.

Puntensysteem van de Feyenoord Street League
Het winnen van de wedstrijden is niet het belangrijkste. Ook met een sportieve houding en goed gedrag op en rondom je stadion kun je punten verdienen voor het ‘Geen Woorden Maar Daden’ puntensysteem. Bij elke activiteit zijn punten te verdienen, maar vooral punten voor jouw houding en gedrag. Sportief gedrag en respect voor elkaar wordt dus beloond!

Begeleiders
Het team waar je in komt te spelen bestaat uit acht buurtgenootjes en wordt begeleid door iemand uit jullie eigen omgeving. Deze persoon is jullie teamleider. De teamleider wordt ondersteund door twee stagiairs van verschillende onderwijsinstellingen. Samen vormen jullie een team, en hebben jullie zelfs een eigen stadion in de wijk! Jullie zorgen er dus voor dat jullie stadion er professioneel bij ligt!

Actief in de wijk
Door je als team in te zetten in de wijk en activiteiten voor andere te organiseren, kan je punten verdienen. Misschien worden deze mensen wel jullie vast supporters en helpen ze jullie met het organiseren van buurtbijdragen en sponsoren. De uitwedstrijden speel je in de wijk van de tegenstander. Samen met je team zorg je ervoor dat je op tijd bij hun stadion bent. Zoals jij je tegenstanders netjes zult ontvangen, zullen jullie nu als gasten worden ontvangen. Zorg voor een goede sfeer tijdens de wedstrijden, zodat de mensen uit jouw wijk graag naar jullie wedstrijden komen kijken.

Wedstrijdleiding
De wedstrijden staan onder leiding van officiële Feyenoord Street League scheidsrechters. De scheidsrechters worden geassisteerd door een wedstrijdbegeleider.

Meedoen!
Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Klik hier om je in te schrijven.