Fanshop
Fanshop
nieuwsbericht

Informatie uitvaart Gerard Kerkum

Op zaterdag 2 juni aanstaande vindt de uitvaart plaats van clubicoon Gerard Kerkum, die afgelopen zaterdag op 87-jarige leeftijd overleed. In dit bericht lees je meer informatie over de dienst en de toegankelijkheid hiervan.

De crematie is zaterdag in besloten kring. Voorafgaand hieraan is er een afscheidsdienst in het Maasgebouw, waarbij supporters welkom zijn. Wel is het uiteraard zo dat familie en genodigden als eersten in aanmerking komen voor een (zit)plaats bij deze dienst en geldt vervolgens helaas het vol=vol principe. We rekenen op ieders begrip hiervoor. Deze dienst begint om 10:30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

Na de dienst wordt voor het Maasgebouw een erehaag gevormd om Gerard Kerkum een laatste groet te brengen. Het verzoek hierbij is om de genodigden zich eerst te laten opstellen en hier vervolgens bij aan te sluiten.

Geen bloemen
De familie wenst geen bloemen bij de afscheidsdienst. In plaats daarvan wordt een donatie aan de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker van clubarts Casper van Eijck op prijs gesteld. Samen met zijn team zet hij zich in voor baanbrekend onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiƫnten met alvleesklierkanker. Doneren is mogelijk bij de collectebussen in het Maasgebouw via een storting op bankrekening NL82INGB0000042000, t.a.v. Stichting overleven met Alvleesklierkanker.

Condoleanceregister
Mensen die de behoefte voelen om een condoleancebericht over te brengen, kunnen dit doen in het condoleanceregister dat is ingericht in het Maasgebouw. Feyenoord zal er zorg voor dragen dat deze condoleances uiteindelijk bij de nabestaanden van Gerard Kerkum belanden.