Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-ajax-sfeer

Informatie kaartverkoop tweede seizoenshelft

Feyenoord start op zaterdag 4 november aanstaande om 9:00 uur met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft (met uitzondering van de topper tegen PSV). In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Voorrang
Seizoenkaarthouders, Leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes krijgen vanaf zaterdag 4 november voorrang op de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden na de winterstop. Deze voorrangsperiode loopt tot en met vrijdag 10 november. Het aantal kaarten dat per wedstrijd kan worden (bij)gekocht is onbeperkt, behalve bij Feyenoord – ADO Den Haag. Bij dit duel geldt een max van twee kaarten per persoon. Na deze voorrangsperiode start op zaterdag 11 november 9:00 uur de verkoop voor overige supporters.

E-mail
Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren worden op vrijdag 3 november ook per e-mail uitgebreid en persoonlijk geïnformeerd over de kaartverkoop voor de tweede seizoenshelft. In deze e-mail staan de gegevens waarmee ingelogd kan worden in de Online Ticketshop.

Tweede seizoenshelft
Het gaat om kaartverkoop voor de wedstrijden tegen ADO Den Haag, FC Groningen, Heracles Almelo, AZ, Excelsior, FC Utrecht en Sparta Rotterdam, clubs die Feyenoord na de winterstop nog treft in De Kuip. Kaarten voor Feyenoord – PSV (zondag 25 februari) gaan in een later stadium in de verkoop. Alle verkoopinformatie hierover volgt nog. Het volledige wedstrijdprogramma van Feyenoord inclusief aanvangstijden vind je hier.

Profiteren van voorrang
Ben je nog geen lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (12 t/m 14 jaar) maar wil je wel graag voorrang op kaarten voor de thuiswedstrijden na de winterstop? Meld je dan uiterlijk maandag 30 oktober aanstaande aan als lid om mee te profiteren van de voorrangsperiode.