Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FeyTra_201117_003

Tapia sluit aan op laatste training voor City-uit

Met Renato Tapia heeft Feyenoord maandagochtend de laatste training afgewerkt in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City. De international van Peru, dat zich vorige week voor het WK plaatste, miste afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo omdat hij pas laat terugkeerde van verplichtingen met zijn land.

Ook Bart Nieuwkoop en Sam Larsson verschenen in de speciale UEFA Champions League-lijn van adidas op het trainingsveld. Het tweetal werd zaterdagavond in de slotfase gewisseld in verband met klachten aan respectievelijk hamstring en kuit.

Na het eerste kwartier, waarin fotografen en cameraploegen opnamen mochten maken, werkte Feyenoord achter gesloten deuren verder toe naar het duel met City. Rond half twee vertrekt de selectie vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Manchester, waar trainer Giovanni van Bronckhorst en Jens Toornstra om 19:30 uur tijdens een persconferentie in het Etihad Stadium vooruit zullen blikken op de vijfde Champions League-wedstrijd.  

Volg Feyenoord in Manchester
Wil je niets missen van de verrichtingen van Feyenoord 1 en Onder 19 in Manchester? Via de officiële kanalen van de club op TwitterFacebook en Instagram blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en zie je exclusieve foto’s en video’s van achter de schermen.

Korting op Champions League-lijn
Wil jij een item uit de unieke Champions League-trainingslijn aanschaffen? Profiteer nu van 30% korting in de Feyenoord Fanshop. Bestel hier direct een item uit de Champions League-trainingslijn.