Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
AS3I0271

In beeld: Feyenoord start voorbereiding op FC Twente-uit

Feyenoord is woensdag de voorbereiding gestart op de uitwedstrijd tegen FC Twente. Op een koud Varkenoord werkte de selectie de eerste veldtraining van deze week af.

Trainer Giovanni van Bronckhorst kon Karim El Ahmadi nog niet verwelkomen op het trainingsveld. De middenvelder keerde dinsdag terug van de Afrika Cup en meldt zich donderdag weer in De Kuip.

Ook Eljero Elia en Kenneth Vermeer, die maandag zijn rentree maakte bij Feyenoord 2, ontbraken op Varkenoord. Elia trainde uit voorzorg binnen in verband met de lichte hamstringklachten die hij overhield aan het duel met N.E.C. Van Bronckhorst gaf zondag al aan dat Elia geen grote schade aan zijn hamstring heeft.

Net als woensdag traint Feyenoord donderdag opnieuw om 10:30 uur op Varkenoord. Ook deze sessie is vrij toegankelijk voor publiek. De laatste twee trainingen voor de uitwedstrijd tegen FC Twente (zondag 14:30 uur) zijn besloten.

Wil je meer beelden bekijken van de woensdagtraining? Check dan onze Instagram Story via ons Instagram-account @feyenoord.rotterdam

 

No goal! @justinbijlow #training #Feyenoord

Een foto die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op