Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_0426

Honderden bezoekers in De Kuip tijdens Museumnacht

De Rotterdamse Museumnacht is voor De Kuip een groot succes geworden. Zo’n 450 mensen (meer dan vorig jaar) volgden een rondleiding door het stadion en bezochten het Feyenoord Museum.
Het thema van de Museumnacht was dit jaar ‘Sporen’. In De Kuip konden bezoekers op zoek naar sporen van succes, die er in het stadion voldoende te vinden zijn. In het Feyenoord Museum stonden de bezoekers oog in oog met de tastbare sporen van het sportieve succes van Feyenoord, terwijl de rondleidingen – die iedere tien minuten startten – hen langs onder andere de uniek beschilderde spelerstunnel en de meerdere malen bekroonde grasmat voerden. Het aanschouwen van De Kuip bij avond/nacht was voor vele bezoekers een prachtige ervaring. 
 
In De Kuip Eten en Drinken konden bezoekers voorafgaand aan de Museumnacht al genieten van een 3-gangendiner, terwijl de bar in het Museum tussen 20.00 en 02.00 uur geopend was. In het Perscentrum liet een aantal bezoekers hun ‘eigen spoor’ achter door Feyenoord-memorabilia te doneren aan het Feyenoord Museum. Zij ontvingen een originele schenkingsakte en een mooie foto als aandenken. In de komende tijd zal worden bekeken op welke manier de geschonken stukken zullen worden ingezet voor het Feyenoord Museum. 
 
Wil jij ook op zoek naar sporen van succes in De Kuip? Boek dan een rondleiding door het stadion. Alle informatie hierover vind je hier.