Fanshop
Fanshop
Website%20Feyenoord%20(792x569px)

'Het Feyenoord-DNA' in première tijdens SportFilmFestival

Veel Feyenoord-supporters kunnen maar moeilijk verklaren waar hun liefde voor Feyenoord vandaan komt. Om supporters daarmee te helpen, initieerden Opel en Feyenoord het Grote Feyenoord DNA-onderzoek. In de documentaire 'Het Feyenoord-DNA' zoekt presentator Sander de Kramer namens partner en club uit of er echt zoiets als het Feyenoord-gen bestaat. Die documentaire gaat tijdens het SportFilmFestival in Rotterdam in première.

Op bezoek bij oer-Feyenoorders
Om de waarheid te achterhalen gaat De Kramer onder meer op bezoek bij oer-Feyenoorders Jan Boskamp en Joop van Daele en roept hij de hulp in van de wetenschap. De resultaten van het Grote Feyenoord DNA-onderzoek, waar meer dan 14.500 Feyenoord-supporters aan meewerkten, worden in deze documentaire onthuld.

Kaartverkoop première
Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de première van de documentaire tijdens het SportFilmFestvial Rotterdam. De kaartverkoop verloopt via www.sportfilmfestivalrotterdam.nl. Na afloop van de première op woensdag 11 april is ‘Het Feyenoord-DNA’ voor iedereen gratis te bekijken op www.opel.nl/feyenoord.

  • Opel