Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
brasserie%20menukaart

Heerlijke verse pasta derde openingsspecial Brasserie De Kuip

Elke week staat er in Brasserie De Kuip bij wijze van openingsspecial een gerecht centraal waar ook de selectie van Feyenoord van heeft mogen smullen. Deze week is dat verse tagliatelle met in panko gepaneerde zalm, yakitori-saus met sesam en geroosterde groene asperge.

Ter gelegenheid van de afgeronde restyling van Brasserie De Kuip heeft de selectie van Feyenoord onlangs genoten van een heerlijke lunch in de vernieuwde brasserie. Op basis van de gezonde gerechten die zijn voorgeschoteld, worden door Brasserie De Kuip vier openingsspecials gemaakt die in de vier aankomende weken achtereenvolgend op de specialkaart te vinden zijn. Deze week is dat verse tagliatelle met in panko  gepaneerde zalm, yakitori-saus met sesam en geroosterde groene asperge voor €12,50.

Kom van maandag 9 november tot zaterdag 14 november genieten van dit heerlijke gerecht en maak tot die tijd meteen kans om de derde weekwinnaar te worden van de door de Feyenoord-selectie gesigneerde placemat. Kijk voor alle weekspecials op de volgende link en kijk hier voor informatie en openingstijden