Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Halve finale | Laatste dag terugkoop eigen plaats seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders hebben nog een dag de tijd om hun eigen plaats terug te kopen voor de halve finale van de KNVB Beker. Op donderdag 5 maart komt NAC Breda op bezoek in De Kuip, waar om 20:45 uur wordt afgetrapt.

Seizoenkaarthouders
De voorrangsperiode loopt tot en met donderdag 20 februari, 23:59 uur. Seizoenkaarthouders profiteren behalve van voorrang in de Online Ticketshop ook van korting op hun kaart. De exacte prijzen en overige informatie vind je hier.

Vanaf zaterdag 22 februari om 09:00 uur kunnen seizoenkaarthouders per seizoenkaart drie kaarten bijkopen, of vier kaarten kopen indien ze hun eigen plaats niet hebben teruggekocht.

Legioen-leden en Junioren
Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes zijn vanaf dinsdag 25 februari aan de beurt. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur vier kaarten met korting kopen per lidmaatschap. Deze periode loopt tot en met donderdag 27 februari 17:59 uur. Leden worden maandag 24 februari persoonlijk geïnformeerd.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (12 t/m 14 jaar), maar wil je wel graag voorrang op de kaartverkoop voor de halve finale? Meld je dan uiterlijk zondag 23 februari aan als lid om te profiteren van de voorrangsperiode.

Overige Feyenoord-supporters
Indien er na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze vanaf donderdag 27 februari 18:00 uur in de verkoop voor overige Feyenoord-supporters.

Feyenoord waarschuwt voor zwarthandel
De club benadrukt dat het niet is toegestaan om kaarten buiten de privésfeer om en voor commerciële doeleinden door te verkopen. Supporters die dat wel doen, riskeren een landelijk stadionverbod inclusief een geldboete van maximaal € 450,-. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als supporters kaarten kopen buiten de officiële verkoopkanalen van Feyenoord.

Alle info
Meer informatie over de kaartverkoop voor de halve finale Feyenoord – NAC Breda, zoals prijzen en beschikbare vakken, vind je hier.