Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
500000_site

Half miljoen likes voor Feyenoord op Facebook

Feyenoord bereikte donderdagavond niet alleen de finale van de KNVB beker, maar ook een mooie mijlpaal op Facebook. Tijdens de bekerkraker tegen AZ (3-1) passeerde de officiële Facebook-pagina van de club de grens van 500.000 likes. Dat betekent dat Feyenoord op Facebook wordt gevolgd door meer dan een half miljoen supporters.

Zij ontvangen dagelijks het laatste nieuws over de club en het eerste elftal op hun tijdlijn. Verder deelt Feyenoord op het social mediakanaal de mooiste foto’s en video’s, terwijl op wedstrijddagen ook updates worden geplaatst vanuit het stadion waar het eerste elftal speelt. Ook profiteren volgers van fraaie winacties en kortingen op clubartikelen uit de Fanshop.

Volg jij Feyenoord nog niet op Facebook? Sluit je aan bij meer dan een half miljoen medesupporters! Het officiële Facebook-account van de club volg je via www.facebook.com/feyenoord.

Twitter en Instagram
Feyenoord is behalve op Facebook ook actief op Twitter en Instagram. Het officiële clubkanaal op Twitter (dat de grens van 275.000 volgers nadert) volg je via www.twitter.com/feyenoord. Voor de fraaiste beelden en een exclusief kijkje achter de schermen kan je ook terecht op Feyenoords officiële account op Instagram, dat inmiddels bijna 80.000 volgers heeft: www.instagram.com/feyenoord.rotterdam