Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey%20gala94

Grote namen aanwezig op Feyenoord Galadiner

Over ruim een week, op donderdag 2 juli, vindt het traditionele Feyenoord Galadiner weer plaats. Van de 45 beschikbare tafels voor deze exclusieve happening, waarbij ook de spelers en staf van Feyenoord aanwezig zijn, is er niet één meer beschikbaar.

Het Feyenoord Galadiner wordt, net als vorig jaar, gehouden op het mooiste denkbare plekje van De Kuip: de middenstip. Voordat aan tafel wordt plaatsgenomen, kunnen de gasten een strafschop nemen op de ‘heilige’ grasmat. De presentator van de avond is Kees Jansma. Hij zal onder andere optredens van Edsilia Rombley en Dennis van der Geest aankondigen. Het diner wordt verzorgd in samenwerking met The Harbour Club. Het belangrijkste onderdeel van de avond is uiteraard de veiling, die in vertrouwde handen is bij het befaamde veilinghuis Christie’s. 

Opbrengst 

De opbrengst van het Feyenoord Galadiner komt ten bate van de Feyenoord Foundation, dat met het bedrag haar maatschappelijke projecten kan ondersteunen en uitbouwen, en de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Deze stichting geeft iets terug aan de samenleving via het project S.V. GIO:  een naschools sport- en onderwijstraject van twintig weken voor kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand. 

Tijdens het Feyenoord Galadiner van vorig jaar werd een kleine 185.000 euro opgehaald. Benieuwd wat de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation met dat geld hebben kunnen doen? Bekijk de video’s op www.feyenoord.nl/galadiner