Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Geen uitsupporters bij Europa League-tweeluik tegen AS Roma

Tijdens de aankomende Europese wedstrijden tegen AS Roma zijn zowel in Rotterdam (13 april) als in Rome (20 april) geen uitsupporters welkom. 
Naar aanleiding van een besluit van de Italiaanse autoriteiten om Feyenoord-supporters te weren tijdens de return in Rome heeft UEFA Feyenoord opdracht gegeven om dan ook geen kaarten te verkopen aan supporters van AS Roma voor de heenwedstrijd in De Kuip. 

De afgelopen periode is er veelvuldig overleg geweest met AS Roma en UEFA om de opties te bespreken voor de kwartfinales van de Europa League. Inzet van Feyenoord en de gemeente Rotterdam was daarbij om uitsupporters aanwezig te laten zijn en er een prachtig voetbalfeest van te maken. Het leek daarbij geruime tijd een haalbaar scenario om in elk geval een gereduceerd aantal van 1200 uitsupporters naar de wedstrijden te laten gaan, maar uiteindelijk beslisten de Italiaanse autoriteiten anders, Feyenoord supporters zijn niet welkom in Rome. De UEFA heeft daarop vandaag laten weten dat er dan ook geen Italiaanse supporters naar Rotterdam mogen komen.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen AS Roma zal later vandaag starten. Door de afwezigheid van uitsupporters zullen ook de (buffer)vakken op de Willem van Hanegem-tribune alsmede het uitvak in de verkoop gaan voor Feyenoord-supporters.
  • Europa League