Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Vrouwen 1
FV1 in tunnel De Kuip

Feyenoord Vrouwen 1 speelt Klassieker in De Kuip

De competitiewedstrijd van Feyenoord Vrouwen 1 tegen Ajax, op zaterdag 14 mei, zal gespeeld worden in De Kuip. Het wordt een historische dag, want nooit eerder speelde de ploeg van Danny Mulder een wedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen in het stadion.

Op 23 maart mocht Feyenoord Vrouwen 1 al even kennismaken met De Kuip. Als onderdeel van 'Hand in hand in actie', waarmee de club geld ophaalde voor Oekraïense vluchtelingen, speelde de ploeg toen een oefenwedstrijd tegen Saestum, die gewonnen werd met 1-0. Romée van de Lavoir liet zich optekenen als eerste Feyenoord Vrouwen 1-speelster ooit die een doelpunt maakte in het stadion.

Debuutseizoen

 De wedstrijd tegen Ajax op zaterdag 14 mei is de laatste thuiswedstrijd van het succesvolle debuutseizoen  in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen van Feyenoord Vrouwen 1. In oktober vorig jaar stond De Klassieker voor het eerst in de geschiedenis op het programma op het hoogste niveau bij de vrouwen. Op een volgepakt Varkenoord boekte Feyenoord toen een sensationele 4-1 overwinning door doelpunten van Jada Conijnenberg, Maxime Bennink, Cheyenne van den Goorbergh en Pia Rijsdijk.

Op dit moment staat Feyenoord op een verdienstelijke derde plaats in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen, met 34 punten uit 19 wedstrijden. Ajax Vrouwen staat een plek daarboven en behaalde 42 punten uit hetzelfde aantal wedstrijden. Al met al een prachtig affiche voor de wedstrijd op 14 mei, waarbij Feyenoord Vrouwen 1 hopelijk de steun kan genieten van een goedgevulde Kuip.

Ticketverkoop

De ticketverkoop zal op korte termijn van start gaan. Houd de officiële Feyenoord-kanalen in de gaten voor het laatste nieuws!