Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Test jouw kennis over FC Emmen - Feyenoord

Wat weet jij van eerdere edities van wedstrijden tegen FC Emmen en van spelers en trainers die ooit voor beide clubs uitkwamen? Test jouw kennis met de nieuwe editie van de FQ-test!

De FQ-test is een door Feyenoord en Qurrent ontwikkelde quiz die bestaat uit zes vragen, qua niveau oplopend van makkelijk naar moeilijk. De eerste vijf vragen zijn multiple choice vragen, de laatste vraag is altijd een benaderingsvraag waarbij een jaartal moet worden ingevuld. Niet alleen de juistheid van het antwoord, maar ook de snelheid waarmee het antwoord wordt gegeven, weegt mee in de score.

Hoe werkt het spel?
Je speelt mee als individu, maar je neemt het in het algemeen klassement uiteraard ook op tegen andere Feyenoorders. Daarnaast is het mogelijk om in een subleague vrienden, familie en/of medesupporters uit te dagen en samen de strijd aan te gaan!

Wat kan ik winnen?
Gedurende het seizoen zijn er verschillende mooie prijzen te winnen, zoals bijvoorbeeld VIP-arrangementen bij thuiswedstrijden of zelfs een plekje aan de lunchtafel bij de spelers. Elke speelronde is er een weekwinnaar, maar er worden tevens klassementen bijgehouden per periode en over het volledige seizoen. Een goede reden dus om het gehele seizoen mee te spelen met de FQ-test!

Wil je de FQ-test over FC Emmen - Feyenoord spelen? Ga dan nu naar fq-test.feyenoord.nl en test jouw Feyenoord-kennis!

 

  • #emmfey