Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord
003a67dd6eb36e4a9753d9240e698111_2000_2000.jpg

Feyenoord Zomerschool van start: nog een paar plekken vrij

Na het succes van vorige zomer is deze week de Feyenoord Zomerschool wederom van start gegaan. De hele week gaan deelnemers in en om De Kuip aan de slag met uitdagende, sportieve, maar vooral leerzame activiteiten. De komende drie weken volgen meerdere klassen het programma.

Om te zorgen dat alle deelnemers een gezonde en energierijke start van de dag hebben, begint de Feyenoord Zomerschool iedere dag met een gezamenlijk ontbijt. Daarna gaan de kinderen aan de slag met het programma waarin ondersteunende leeractiviteiten en beweegactiviteiten worden ingezet om hen te helpen bij de persoonlijke ontwikkeling.

Zo leren deelnemers aan de hand van geschiedenislessen over de rijke historie van Feyenoord. Tijdens deze lessen is niet alleen aandacht voor het verleden, maar gaan kinderen ook actief aan de slag met leesstrategieën. Verder gaan kinderen aan de slag met robotisering, vaardigheden die horen bij de 21ste eeuw vaardigheden en is er natuurlijk een uitdagend sportprogramma, waaronder een training op Varkenoord.

Door de vele aanmeldingen zitten de komende twee weken helemaal vol. Voor de week van 16 augustus zijn nog wel enkele plaatsen beschikbaar. Mocht je graag willen deelnemen en je vakantie op een unieke plaats willen afsluiten, meld je dan snel hier aan.