Fanshop
Fanshop
fey-ajax-beker-sfeer-7

Feyenoord – Willem II uitverkocht!

Feyenoord wordt donderdag in de wedstrijd tegen Willem II, net als alle eerdere thuiswedstrijden dit seizoen, gesteund door een volle Kuip. De laatste kaarten voor dit duel in de achtste finales van de KNVB beker werden woensdagmiddag verkocht.

De wedstrijd tegen Willem II is het dertiende opeenvolgende duel dat in een uitverkochte Kuip wordt afgewerkt. Die unieke reeks begon op donderdag 23 juli toen Feyenoord het seizoen opende met de vriendschappelijke wedstrijd tegen Southampton. Daarna werden ook de oefenwedstrijd tegen Olympiakos, de acht competitiewedstrijden en de bekerduels met PEC Zwolle en Ajax in een vol stadion gespeeld. Het ultieme bewijs van de onvoorwaardelijke trouw en steun van het legioen. 

Deze prachtige reeks wordt sowieso uitgebreid met een veertiende wedstrijd. Ook voor de eerste thuiswedstrijd na de winterstop, op zondag 17 januari (14.30 uur) tegen PSV, zijn namelijk geen kaarten meer verkrijgbaar. Voor de duels daarna - tegen sc Heerenveen (donderdag 28 januari, 20.45 uur) en ADO Den Haag (zondag 31 januari, 14.30 uur) - zijn nog wel toegangsbewijzen beschikbaar via www.feyenoord.nl/tickets.