Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Vrouwen 1

Feyenoord Vrouwen 1 krijgt clinic van spelers Feyenoord Basketball

De speelsters van Feyenoord Vrouwen 1 hebben maandagmiddag tijdens een leuke teamactiviteit kennis gemaakt met een andere tak van sport die binnen de club beoefend wordt: basketbal. In het Topsportcentrum Rotterdam verzorgden de spelers van Feyenoord Basketball een clinic voor de voetbalsters. Het werd een leerzame, fanatieke, maar vooral gezellige middag.

Het team van Feyenoord Basketball valt sinds 2018 onder de multi(sport)club Feyenoord. Dit onderdeel van de club heeft als doel sociaal-maatschappelijke impact te realiseren. Naast Feyenoord Basketball maken ook Feyenoord Futsal en Feyenoord Handbal onderdeel uit van de multi(sport)club.

Teambuilding
Omdat Feyenoord Vrouwen 1 komend weekend geen competitiewedstrijd heeft - vanwege de interlandbreak in het vrouwenvoetbal - was er ruimte in het programma voor een teambuildingactiviteit in de vorm van een basketbalclinic. 

In twee uur tijd leerden de spelers van Feyenoord Basketball de fijne kneepjes van de sport aan de voetbalsters en werden er fanatieke onderlinge partijtjes gespeeld. Waar sommige speelsters een verborgen talent voor basketbal bleken te hebben, lieten anderen zien de bal veel liever aan hun voet dan in hun handen te hebben.

Voor de speelsters van Feyenoord was de clinic een welkome afwisseling in het drukke voetbalprogramma tijdens hun debuutseizoen in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Al met al een zeer geslaagde middag, waarin niet alleen fanatiek gebasketbald maar bovenal veel gelachen werd.