Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Feyenoord verwelkomt zondag József Kiprich in De Kuip

Feyenoord verwelkomt komende zondag József Kiprich als eregast bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De populaire oud-spits komt speciaal over vanuit zijn thuisland Hongarije en zal voorafgaand aan de wedstrijd het veld op komen.
Kiprich kwam in 1989 naar Rotterdam en groeide in de jaren die volgde uit tot een publiekslieveling van het legioen. Het ultieme hoogtepunt van zijn tijd bij Feyenoord was het landskampioenschap van 1993, terwijl hij daarnaast liefst vier keer de KNVB Beker won. Na de bekerwinst in 1995 volgde een emotioneel afscheid in De Kuip, waar Kiprich op de schouders ging en het ‘Jóóózsef, Jóóózsef’ massaal door het stadion galmde.

Zondag keert Kiprich, die vorig jaar zestig werd, weer terug in De Kuip voor een bijzonder en langverwacht weerzien met het legioen. Ben jij er zondag bij? Zorg dan dat je op tijd in het stadion bent, zodat je niks mist en je een held uit het verleden het onthaal kunt geven dat hij verdient!

Special op Feyenoord ONE
Voor zondag nog even genieten van de periode van Kiprich als speler? Ga dan naar Feyenoord ONE voor de special ‘József Kiprich – de succesvolle Feyenoord-cultspits’. Hiervoor is geen lidmaatschap nodig.