Fanshop
Fanshop
fey-heer-16

Feyenoord veilt gesigneerde wedstrijdshirts voor War Child

De wedstrijdshirts die de spelers van Feyenoord zondag hebben gedragen in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen, zullen geveild worden ten bate van War Child. Aan de samenwerking tussen Feyenoord en War Child komt binnenkort een eind. De club wil via de veiling het goede doel bedanken voor de samenwerking in de afgelopen jaren.

Van alle spelers die zondag deel uitmaakten van de wedstrijdselectie wordt het shirt gesigneerd en geveild. Wil jij zo’n uniek gesigneerd shirt in bezit krijgen en daarmee ook nog eens War Child steunen? Bied dan mee op jouw favoriete shirt via www.veiling.nl. De veiling sluit op 24 maart aanstaande om 12.00 uur. De opbrengst gaat volledig naar War Child.

War Child
War Child zet zich in voor een vreedzame toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden. War Child richt zich op de psychosociale ontwikkeling van kinderen zodat zij de kans krijgen op te groeien tot gezonde volwassenen. Creativiteit, sport en onderwijs staan centraal in hun aanpak. Met dans, muziek, theater en sport leren kinderen hun emoties uiten en hun oorlogservaringen verwerken. Met deze activiteiten brengt War Child ook mensen samen die bijvoorbeeld tijdens de oorlog tegenover elkaar zijn komen te staan.

Van de volgende spelers zijn de wedstrijdshirts beschikbaar voor de veiling:

Basis: 1. Mulder; 2. Janmaat, 3. De Vrij, 4. Mathijsen, 15. Kongolo; 6. Clasie, 10. Immers, 8. Vormer; 27. Schaken, 19. Te Vrede en 7. Boëtius.

Wissels: 33. Lamprou, 22. Van Beek, 5. Martins Indi, 21. Vilhena, 20. Goossens, 14. Armenteros en 11. Verhoek.