Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord TV trapt af met dubbele uitzending

Nu de officiële start van het voetbalseizoen 2018-2019 steeds dichterbij komt, gaat ook Feyenoord TV weer van start. Het clubprogramma dat wordt uitgezonden op FOX Sports trapt het nieuwe uitzendjaar donderdag (vandaag) af met twee uitzendingen.

Terugblik voorbereiding
Allereerst wordt om 18:30 uur op FOX Sports 3 teruggeblikt op het eerste deel van de voorbereiding. In een 23 minuten durende uitzending komen de hoogtepunten uit de tot nu toe gespeelde oefenduels voorbij.

Speciale aandacht is er ook voor de nieuwelingen Yassin Ayoub en Jordy Clasie. Waar Ayoub van dichtbij wordt gevolgd tijdens de Open Dag (inclusief de helikoptervlucht), daar verbleef Feyenoord TV woensdag (gisteren) in het kielzog van Clasie op de dag dat hij weer terugkeerde in De Kuip. Beide items bevatten unieke en exclusieve beelden van achter de schermen.

Gerard Kerkum – Man van beton
Later op de avond, om 22:00 uur, gaat de special ‘Gerard Kerkum – Man van beton’ in première op FOX Sports 1. In de special wordt teruggeblikt op het leven van de clubicoon, die op 26 mei van dit jaar op 87-jarige leeftijd overleed. In het leven van Kerkum speelde Feyenoord meer dan zeventig jaar een grote rol. Als speler kwam hij tot 349 wedstrijden in Feyenoord 1, waarvan het merendeel als aanvoerder. Later werd de onverschrokken verdediger onder meer voorzitter van de club die hij zo liefhad.

In de special blikt Kerkum in een bijzonder interview – afgenomen kort voor zijn overlijden – terug op zijn leven. Ook komen diverse andere mensen van binnen en buiten de club aan het woord over de ‘man van beton’ en zijn er beelden te zien van de respectvolle afscheidsdienst van de oer-Feyenoorder.