Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
roma01

Feyenoord TV blikt vooruit naar AS Roma – Feyenoord

Feyenoord TV staat deze week vrijwel volledig in het teken van de uitwedstrijd van aanstaande donderdag tegen AS Roma in de Europa League. Het clubprogramma reisde hiervoor vooruit naar Rome voor verschillende reportages en interviews.

Maandagavond is in Feyenoord TV onder meer een reportage te zien die is gemaakt rond de thuiswedstrijd van AS Roma van afgelopen zondag tegen Parma (0-0). Aan het woord komen verschillende supporters van de huidige nummer twee van de Serie A, die vooruitblikken naar het duel van aanstaande donderdag.

Verder neemt sportjournalist en kenner van het Italiaanse voetbal Emile Schelvis de Italiaanse sportkranten door in aanloop naar het duel in de Europa League en vertelt hij over de sterke en minder sterke punten van AS Roma.

Later deze week kom je via Feyenoord TV alles te weten over Feyenoords aanstaande tegenstander. Het clubprogramma ging hiervoor langs op AS Roma’s trainingscomplex Centro sportivo Fulvio Bernardini, sprak met prominente Italiaanse sportjournalisten en met AS Roma-cultuurbewaker Gabriele d’Urbano.

Feyenoord TV is maandag om 18.50 uur te zien op FOX Sports Eredivisie 1.