Fanshop
Fanshop
IMG_1497

Feyenoord TV blikt terug op winst Johan Cruijff Schaal

Ben Wijnstekers is maandagavond (vanavond) te gast in de eerste reguliere uitzending van Feyenoord TV van dit seizoen. De oud-aanvoerder en huidig clubambassadeur blikt in Studio Feyenoord, die vanwege Feyenoord Soccer Camps eenmalig werd opgebouwd op Varkenoord, onder meer terug op de winst van de Johan Cruijff Schaal. De uitzending is om 18:50 uur te zien op FOX Sports (kanaal 1).

Nadat Feyenoord TV de afgelopen twee weken een wekelijkse uitzending maakte, starten vandaag weer de dagelijkse uitzendingen die iedere werkdag om 18:50 uur worden uitgezonden op FOX Sports. In de eerste uitzending zijn naast de analyse van Wijnstekers ook unieke beelden van de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse te zien, evenals interviews met Karim El Ahmadi en Jan-Arie van der Heijden.

In het nieuwe seizoen van Feyenoord TV staat in een deel van de uitzendingen ‘Studio Feyenoord’ centraal. Met relevante gasten worden door presentator Tom Verhoeff actuele zaken rondom Feyenoord besproken. Zo zal trainer Giovanni van Bronckhorst na het weekend regelmatig aanschuiven om terug te blikken op de afgelopen wedstrijd en wordt op vrijdag met spelers vooruitgekeken naar het aankomende duel. Daarnaast zullen ook dit seizoen weer exclusieve items met Feyenoord- spelers worden opgenomen, waarin supporters meer te weten komen over de mens achter de voetballer.

In Studio Varkenoord wordt elke dinsdag aandacht besteed aan Feyenoord Academy. Aanstaande dinsdag (morgen) schuift hoofd Feyenoord Academy Richard Grootscholten aan om te vertellen over de laatste ontwikkelingen binnen de jeugdopleiding.