Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Internationals terug op 1908

De (jeugd)internationals die de afgelopen anderhalve week ontbraken wegens interlands, zijn donderdag weer aangesloten op de groepstraining. Daardoor kon Feyenoord met een vrijwel complete selectie de voorbereiding vervolgen op de uitwedstrijd tegen AZ van komende zondag.

Justin Bijlow en Jeremiah St. Juste keerden terug van twee EK-kwalificatieduels met Jong Oranje, terwijl ook Dylan Vente, Tyrell Malacia (Oranje Onder 20), Lutsharel Geertruida, Orkun Kokcu (Oranje Onder 19) en Wouter Burger (Oranje onder 18) op pad waren met nationale jeugdteams.

Verder begroette Giovanni van Bronckhorst ook Sam Larsson en Mo El Hankouri weer op 1908, nadat zij de afgelopen week in actie kwamen voor respectievelijk het Zweedse elftal en Marokko Onder 23. Tonny Vilhena was dinsdag al terug na de interlands van het Nederlands elftal.

Onder uitstekende weersomstandigheden en met een handvol aanwezige supporters langs de lijn werkte Feyenoord een training af met onder meer diverse partijvormen. Zo draaide het team alvast warm voor de hervatting van de Eredivisie, komende zondag in Alkmaar. Feyenoord heeft nog twee dagen om zich voor te bereiden op de kraker tegen AZ en doet dat zoals gebruikelijk met twee laatste besloten trainingen.