Fanshop
Fanshop
IMG_3508

Feyenoord terug op Varkenoord

Feyenoord heeft maandagochtend voor het eerst in 2016 op Nederlandse bodem getraind. De ploeg van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst werkte op Varkenoord in de stromende regen een oefensessie af, waar er in de aanloop naar de topwedstrijd van aanstaande zondag tegen PSV nog vier van zullen volgen.

Eric Botteghin zette maandagochtend een nieuwe stap in het herstelproces van zijn hamstringblessure. De centrale verdediger sloot voor het eerst in dat traject weer aan bij de groepstraining. Botteghin nam onder meer deel aan een pass- en afwerkvorm, waarbij de doelen afwisselend verdedigd werden door Kenneth Vermeer, Warner Hahn, Kamil Miazek en jeugdspeler Justin Bijlow, die net als vorige week tijdens het trainingskamp in Portugal met Feyenoords hoofdmacht meetrainde.

Dinsdagmiddag om 14.00 uur staat voor Feyenoord de volgende groepstraining op het programma. Die oefensessie is net als die van aanstaande donderdag (10.30 uur) vrij toegankelijk voor pers en publiek. Op vrijdag en zaterdag traint Feyenoord besloten, waarna het zondagmiddag om 14.30 uur de Eredivisie hervat met een thuiswedstrijd tegen PSV. Het duel met de Eindhovenaren is al weken uitverkocht.