Fanshop
Fanshop
IMG_3375

Feyenoord start competitie in uitverkochte Kuip

De eerste competitiewedstrijd van Feyenoord van dit seizoen is uitverkocht. De laatste beschikbare kaarten voor het thuisduel met FC Utrecht, dat op zaterdag 8 augustus aanstaande wordt gespeeld in De Kuip, werden vrijdag verkocht. De seizoensouverture begint zaterdag om 20.45 uur.

Zodoende kan de formatie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst andermaal rekenen op de massale steun van het legioen. Ook de laatste twee oefenwedstrijden van Feyenoord tegen Southampton en Olympiakos werden gespeeld in een uitverkochte Kuip. 

Viagogo
Kun je als seizoenkaarthouder niet bij de wedstrijd aanwezig zijn, bied dan je plaats te koop aan bij viagogo. Op deze manier kun je een compensatie krijgen voor het missen van een wedstrijd waarvoor je wel betaald hebt. Bovendien stel je hiermee andere supporters in staat om alsnog een kaart te kopen.

Seizoenkaart
Supporters die nog niet in het bezit zijn van een seizoenkaart, kunnen deze aanvragen via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Met een seizoenkaart ben je verzekerd van een plek in De Kuip bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord in de competitie.