Fanshop
Fanshop
IMG_2818

Feyenoord sluit trainingsweek af met kleine partij

Een uitstekende grasmat, zacht najaarsweer en een partijvorm op het scherpst van de snede – voor de spelers van Feyenoord is er donderdag met een heerlijke voetbalochtend op Varkenoord een einde gekomen aan een trainingsweek zonder wedstrijd op het weekendprogramma. Bij afwezigheid van de internationals werd de groepstraining afgewerkt door in totaal tien veldspelers, die met Kenneth Vermeer en Warner Hahn op doel afsloten met een aantal partijtjes.

De spelers van Feyenoord zonder interlandverplichtingen zijn de komende dagen vrij en hervatten aanstaande maandag de training op Varkenoord, waarna op dinsdag en woensdag nog twee oefensessies volgen. Op vrijdag worden alle internationals weer terug verwacht in Rotterdam, waarna zij aan zullen sluiten voor de besloten groepstrainingen van vrijdag en zaterdag.

Zondag 18 oktober pakt de ploeg van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst vervolgens de draad weer op in de Eredivisie, wanneer in het Abe Lenstra Stadion het sc Heerenveen van oud-Feyenoorders Erwin Mulder en Mitchell Te Vrede de tegenstander is. Laatstgenoemde is voor het duel met zijn voormalig ploeggenoten geschorst.