Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
DSC07416

Feyenoord richt vizier op PEC Zwolle

Feyenoord heeft met een grote groep de laatste openbare training in aanloop naar het uitduel met PEC Zwolle van komende zondag (aanvang 16:45 uur) afgewerkt. Onder een fijn voorjaarszonnetje stapten woensdag zeventien veldspelers en vier keepers uit de busjes het veld van Varkenoord op.

Renato Tapia, Sofyan Amrabat, Bilal Basaçikoglu, Tyrell Malacia, Bart Nieuwkoop, Dylan Vente en Eric Botteghin zetten dinsdag SC Cambuur nog met 6-0 opzij met Feyenoord 2 en werkten om die reden een verkort trainingsprogramma af.

Justin Bijlow kwam ook in actie voor Feyenoord 2, maar volgde ‘gewoon’ samen met Brad Jones – definitief opgeroepen voor Australië – een pittige training van keeperstrainer Khalid Benlahsen. Feyenoord Onder 19-keeper Jordie van Leeuwen trainde mee met de selectiespelers die dinsdag niet in actie kwamen.

Jan-Arie van der Heijden en Karim El Ahmadi namen het doel van Van Leeuwen niet onder vuur, zoals hun collega’s vaak en scherp deden, want zij lieten hun gezicht woensdag niet zien op het trainingsveld. Het duo werkte een binnenprogramma af.