Fanshop
Fanshop
training-24okt-4

Feyenoord richt vizier op bekerduel met Excelsior

Een dag na de Klassieker in De Kuip is Feyenoord begonnen aan de voorbereiding op het bekerduel met Excelsior. Op een fris Varkenoord werkte de selectie de eerste training af in aanloop naar de stadsderby, die aanstaande woensdag om 20:45 uur wordt gespeeld in De Kuip.

Voor de spelers die zondag aan de aftrap stonden tegen Ajax stond een uitlooptraining op het programma. Van hen werkten Brad Jones en doelpuntenmaker Dirk Kuyt binnen aan hun herstel.

De spelers die zondag niet of deels in actie kwamen, verrichtten meer arbeid en speelden onder meer een positiespel. Doelman Ramon ten Hove van Feyenoord Onder 19 sloot eveneens aan op het trainingsveld.

De training van maandag was de laatste openbare sessie van deze week. Dinsdag traint Feyenoord besloten, terwijl de selectie donderdag geniet van een rustdag. Ook de twee trainingen in aanloop naar het uitverkochte thuisduel met sc Heerenveen (zondag 30 oktober, 14:30 uur) zijn besloten.

Wil jij woensdagavond aanwezig zijn de bekerderby tegen Excelsior? Voor het duel in de tweede ronde van de KNVB beker zijn nog kaarten beschikbaar, vanaf € 19,- per stuk. Er geldt een vrije verkoop en er kan een ongelimiteerd aantal kaarten gekocht worden. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop