Fanshop
Fanshop
9fb1d6c3c71d02ec3fd6e5e8a3de2047_702_300_crop

Feyenoord reist met twintig spelers af naar Krasnodar

Feyenoord reist dinsdag met een selectie van twintig spelers af naar Rusland voor het duel met FC Kuban Krasnodar in de play-off ronde van de Europa League. Spelers en staf verzamelden ’s ochtends bij De Kuip, om vanaf daar per spelersbus koers te zetten naar Rotterdam/The Hague Airport. Daarvandaan vliegt de selectie ’s middags naar Krasnodar.

Onder de twintig spelers die dinsdag arriveerden op de luchthaven bevond zich ook Elvis Manu. Wegens een schorsing kwam hij tijdens de eerste competitieduels niet in actie, maar de aanvaller kan tegen Kuban Krasnodar zijn eerste officiële speelminuten voor Feyenoord van dit seizoen maken. Ook Samuel Armenteros, die in de Klassieker van afgelopen zondag debuteerde voor Feyenoord, is speelgerechtigd voor het Europese duel.

John Goossens maakt geen deel uit van de selectie. De middenvelder is achtergebleven in Rotterdam nadat hij maandagavond uitviel in de wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong Roda JC. Ook Daryl Janmaat, die de competitieduels met FC Twente en Ajax wegens een bovenbeenblessure aan zich voorbij moest laten gaan, behoort niet tot de twintig spelers die meegaan.

De heenwedstrijd in de play-off ronde van de Europa League wordt donderdag om 20.00 uur lokale tijd (18.00 uur Nederlandse tijd) gespeeld in het Kuban Stadion. In datzelfde stadion werkt Feyenoord woensdag om 19.00 uur (17.00 uur Nederlandse tijd) een training af.

De selectie waarmee Feyenoord dinsdag afreist naar Rusland ziet er als volgt uit:

Keepers:
Erwin Mulder
Kostas Lamprou
Ronald Graafland

Verdedigers:
Stefan de Vrij
Sven van Beek
Joris Mathijsen
Bruno Martins Indi
Miquel Nelom
Terence Kongolo

Middenvelders:
Jordy Clasie
Ruud Vormer
Lex Immers
Tonny Vilhena
Harmeet Singh

Aanvallers:
Ruben Schaken
Wesley Verhoek
Graziano Pellè
Mitchell Te Vrede
Samuel Armenteros
Elvis Manu