Fanshop
Fanshop
fey_twitter_200

Feyenoord passeert grens van 200.000 volgers op Twitter

Het Twitter-kanaal van Feyenoord heeft deze week een nieuwe mijlpaal bereikt. Het officiële account van de club (@Feyenoord) is namelijk de grens van 200.000 volgers gepasseerd. Eind januari 2014 kon de 100.000ste volger worden verwelkomd, wat betekent dat het aantal volgers binnen een jaar tijd is verdubbeld.

Het officiële account van Feyenoord, te volgen via www.twitter.com/feyenoord, is sinds maart 2010 actief. Tot op heden staat de teller op dik 14.000 geplaatste tweets, terwijl in bijna vijf jaar tijd ruim 1.300 foto’s en video’s werden gedeeld. Feyenoord volgt zelf alleen officiële Twitterkanalen van (oud-)spelers en trainers van de club, ook zodat het voor supporters duidelijk is welke accounts de juiste zijn.

Wie @Feyenoord volgt op Twitter, blijft dagelijks razendsnel op de hoogte van het laatste nieuws rondom de club. Tevens biedt Feyenoord via haar officiële kanaal steeds vaker exclusieve kijkjes achter de schermen, zoals bijvoorbeeld deze week tijdens het trainingskamp in Dubai. Op wedstrijddagen verzorgt het account voor, tijdens en na de wedstrijd (unieke) live-updates vanuit het stadion.

Facebook
Ook op Facebook is de populariteit van Feyenoord groeiende. Dik twee maanden geleden passeerde de officiële Facebook-pagina van de club de 400.000 likes, terwijl de teller inmiddels op ruim 423.000 staat. Facebook-gebruikers die de pagina van Feyenoord hebben geliked, ontvangen automatisch alle updates van Feyenoord op hun tijdlijn. Naast nieuws, foto’s en video’s zijn er op de Facebook-pagina van Feyenoord ook regelmatig unieke acties met fraaie prijzen te vinden. Volg Feyenoord op Facebook via www.facebook.com/feyenoord.

Instagram
Met ingang van dit seizoen is Feyenoord ook actief op Instagram. Via het officiële Instagram-account feyenoord.rotterdam (bijna 13.500 volgers) biedt de club haar volgers met de meest bijzondere foto’s en leukste video’s scherpe updates en bovenal een uniek kijkje achter de schermen, vooral op wedstrijddagen en tijdens bijzondere gelegenheden. Volg Feyenoord op Instagram via www.instagram.com/feyenoord.rotterdam