Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
1%20december%20feynl_visual_nieuwsbericht_adventskalender

Feyenoord pakt uit in feestmaand

Een compleet verzorgde reis voor twee personen naar het wintertrainingskamp van Feyenoord. Ingelijste Europese Feyenoord-shirts, gedragen door de spelers tijdens de wedstrijden in de groepsfase. Een Feyenoord kerstpakket. Een meet & greet met de selectie tijdens een exclusieve spelerslunch. Die en nog twintig andere prachtige prijzen worden dagelijks verdeeld in de maand december, die nóg feestelijker wordt met de Feyenoord Adventskalender.

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar maak je met de Feyenoord Adventskalender ook dit jaar elke dag kans op exclusieve prijzen en leuke cadeautjes. Dit als waardering en dank voor de onvoorwaardelijke steun en support van de supporters in het jaar 2016, met de bekerwinst als een van de hoogtepunten.

De Feyenoord Adventskalender gaat vandaag (donderdag 1 december) van start met kans op twee kaarten voor alle thuiswedstrijden van Feyenoord in de competitie in de tweede seizoenshelft.

Wil je meedoen en ben je nieuwsgierig naar welke prijzen je nog meer kan winnen? Hou dan www.feyenoord.nl/advent of de officiële Facebook-pagina van Feyenoord goed in de gaten, want tot de Kerst komt er elke dag een nieuwe prijs beschikbaar!