Feyenoord 1

Feyenoord pakt punt in slotfase bij herstart Eredivisie

Feyenoord houdt een punt over aan het duel met FC Utrecht (1-1). Lange tijd was de stand in het voordeel van de thuisploeg, maar het venijn zat hem zondagmiddag in de staart van de wedstrijd.

Het beloofde een mooie voetbalmiddag te worden in Stadion Galgenwaard. FC Utrecht, voor de wedstrijd de nummer acht van de Eredivisie, tegen de koploper. Feyenoord werd al in de derde minuut van de wedstrijd verrast door een doelpunt van FC Utrecht. Uitgerekend oud-Feyenoorder Jens Toornstra schoot raak. Feyenoord had moeite om van de schrik te bekomen en echt grote kansen bleven uit.

Pas laat in de tweede helft wist Feyenoord wat meer grip te krijgen op de wedstrijd. Invallers Alireza Jahanbakhsh, Santiago Gimenez en Mats Wieffer zorgden voor wat reuring. Het was Jahanbakhsh die Feyenoord op gelijke hoogte bracht. Even dachten de Rotterdammers aan een overwinning, maar die blijdschap was van korte duur. Santiago Gimenez bleek in buitenspelpositie te staan toen hij in extremis binnenkopte.

Een uitgebreid wedstrijdverslag met de mooiste foto’s van de wedstrijd vind je in ons Matchcenter.

FC Utrecht – Feyenoord 1-1 (1-0)
3’ 1-0 Toornstra
90’ 1-1 Jahanbakhsh