Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_5905

Feyenoord onderweg naar Marbella

De Feyenoord-selectie is dinsdag in alle vroegte vertrokken naar Spanje, voor het trainingskamp in Marbella van deze week. Spelers en staf stapten op Rotterdam The Hague Airport rond de klok van 7:00 uur aan boord van het Transavia-toestel, dat later deze ochtend landt op de luchthaven van Málaga.

Trainer Giovanni van Bronckhorst neemt in totaal 29 spelers mee naar Spanje. Onder hen zijn doelman Kenneth Vermeer en de jeugdspelers Tyrell Malacia, Mats Knoester en Dylan Vente. De volledige spelersgroep voor het trainingskamp vind je hier.

Later vandaag traint de selectie voor het eerst (besloten) op Spaanse bodem. Ook de trainingen van woensdag en vrijdag zijn besloten.

Donderdagtraining en oefenduel openbaar
De training van donderdag (aanvang 10:30 uur op het Marbella Football Center) kan wel worden bezocht door supporters. Ook de oefenwedstrijd tegen FSV Mainz 05 die Feyenoord op zaterdag 7 januari speelt, is vrij toegankelijk. Het duel wordt afgewerkt in Estadio Municipal San Pedro en begint om 15:00 uur.

Eerder die zaterdag zal er nog een oefenwedstrijd tegen de amateurs van Katwijk worden gespeeld. Dit duel is besloten en niet toegankelijk voor pers en publiek.

Volg Feyenoord in Spanje
Feyenoord op de voet volgen in Marbella? Op de officiële kanalen van de club op Twitter, Instagram, Facebook en Snapchat (feyenoord_snap) verschijnen dagelijks foto’s, filmpjes en andere updates vanaf het trainingskamp.

 

Zin in, Lucas? @lucaswoudenberg5 #Feyenoord #trainingskamp

Een foto die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op