Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord onderweg naar Istanbul

Na de Open Dag en de festiviteiten rondom het 110-jarig bestaan maakt Feyenoord zich op voor de volgende halte van de voorbereiding. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst vertrekt vrijdagmiddag naar Istanbul, waar zaterdagavond de vriendschappelijke wedstrijd tegen Fenerbahçe op het programma staat.

WK-gangers
Renato Tapia en Sofyan Amrabat, die zich donderdag voor het eerst na het WK weer bij de groep meldden, reizen nog niet mee naar Turkije. Het tweetal bouwt de komende dagen op trainingscomplex 1908 de trainingsintensiteit verder op in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

Sinisterra
Hetzelfde geldt voor Ridgeciano Haps (beenblessure) en Kenneth Vermeer, die verder toewerkt naar zijn rentree na zijn bovenbeenblessure die hij eerder dit jaar opliep. Luis Sinisterra is ook niet mee. Hij vertrekt dit weekend naar Colombia om de laatste formaliteiten voor zijn werkvergunning af te ronden.

Van Persie
Robin van Persie is uiteraard wel van de partij. De aanvaller keert daarmee voor even terug op de voor hem vertrouwde grond van het Sükrü Saracoglu Stadion, waar hij tweeënhalf seizoen onder contract stond.

Oefenwedstrijd live
Feyenoord en het Fenerbahçe van voormalig PSV-trainer Phillip Cocu treffen elkaar zaterdagavond om 21:00 lokale tijd (20:00 uur Nederlandse tijd). De oefenwedstrijd wordt live uitgezonden op FOX Sports en is uiteraard ook te volgen via de officiële kanalen van Feyenoord op Twitter en Instagram én het liveblog op Feyenoord.nl.

Hieronder de selectie van Feyenoord voor het duel met Fenerbahçe:

Keepers
22. Justin Bijlow
25. Brad Jones
30. Ramón ten Hove

Verdedigers
2. Bart Nieuwkoop
3. Sven van Beek
4. Jeremiah St. Juste
6. Jan-Arie van der Heijden
29. Calvin Verdonk
33. Eric Botteghin
35. Tyrell Malacia
38. Lutsharel Geertruida

Middenvelders
10. Tonny Vilhena
18. Yassin Ayoub
23. Orkun Kökcü
26. Jordy Wehrmann
28. Jens Toornstra
35. Wouter Burger

Aanvallers
7. Jean-Paul Boëtius
11. Sam Larsson
19. Steven Berghuis
27. Mo El Hankouri
32. Robin van Persie
34. Dylan Vente

 

Hey @fenerbahce! We’re on our way! ?? Istanbul ?? #fenfey #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op