Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_5710

Feyenoord Onder 19 op weg naar Slowakije

Feyenoord Onder 19 is begonnen aan een belangrijke week. Het hoogste jeugdteam van Feyenoord reist maandagochtend vanaf Schiphol richting Slowakije, waar dinsdagmiddag de wedstrijd tegen de leeftijdgenoten van FC Nitra in de play-off ronde van de UEFA Youth League op het programma staat.

Het was maandag vroeg dag voor de mannen van trainers Cor Adriaanse, Ulrich van Gobbel en Arnold Scholten. Om 6:00 uur ’s ochtends werd verzameld op Varkenoord, waar spelers en staf gezamenlijk richting Schiphol vertrokken. Om 10:15 uur vliegt het team naar Wenen (Oostenrijk), om vanaf daar het laatste deel van de Europese trip per bus af te leggen naar het Slowaakse Nitra.

De wedstrijd tegen FC Nitra wordt dinsdag gespeeld in het stadion van FC ViOn in het Slowaakse Zlaté-Moravce en begint om 16:00 uur. De winnaar plaatst zich voor de achtste finales van de UEFA Youth League.

Volg #FeyenoordO19
Niks missen van de verrichtingen van Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League? Volg alles rondom de Europese trip van onze talenten via Twitter en Instagram. De wedstrijd wordt niet live uitgezonden. 

De selectie van Feyenoord Onder 19 voor het Europese duel bestaat uit twintig spelers. De namen vind je hieronder:

Jordie van Leeuwen
Wouter Beukers
Elber Evora
Alex Bangura
Joel Zwarts
Niels Butter
Ian Smeulers
Achraf El Bouchataoui
Niels van Wetten
Rodney Huijgen
Noah Lewis
Orkun Kökçü
Cheick Touré
Wouter Burger
Lutsharel Geertruida
Boyd Reith
Jeremy van Mullem
Daudè van der Kust
Jordy Wehrmann
Jaron Vicario