Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord O21

Feyenoord O21 heeft de titel in zicht na overtuigende zege op Go Ahead Eagles

Na de belangrijke uitzege op De Graafschap heeft Feyenoord O21 wederom uitstekende zaken gedaan in de titelstrijd. Door de 1-4 winst op Go Ahead Eagles O21 stevent de Onder 21 af op het kampioenschap in de voorjaarscompetitie. De beloftenploeg heeft over twee weken aan één punt genoeg tegen SC Cambuur. In Twello maakte Nesto Groen de openingstreffer, waarna ook Fabiano Rust, Joep van der Sluijs en Zépiqueno Redmond hun naam op het scorebord wisten te zetten. 
Er moest gewonnen worden van 'De Eagles' en dit was al snel merkbaar op het veld. De Onder 21 schoot uit de startblokken en vond na zes minuten het net. Van der Sluijs week uit naar de linkerflank en gaf een loepzuivere assist op Groen, die de openingstreffer voor zijn rekening nam. Niet veel later was het wederom een spits die de inzet van de Onder 21 beloonde. Ditmaal schoot Rust vanuit stand raak, na een defensieve fout van de thuisploeg.

Na een onnodige tegengoal vroeg in de tweede helft zakte de beloftenploeg wat terug. Kort leek de gelijkmaker in de lucht te hangen, maar de Onder 21 sloeg wederom verdiend toe. Van der Sluijs volgde zijn assist op met een prachtige goal. In de slotminuut van het duel maakte Redmond zijn eerste goal voor het hoogste Feyenoord Academy team.

Komend weekend staat de bekerfinale op de planning voor de Onder 21. In het Kras Stadion is FC Volendam O21 de tegenstander. Het duel start om 15:30 uur.
De voorjaarscompetitie wordt op 1 juni afgesloten tegen SC Cambuur O21. Het duel wordt om 15:00 uur gespeeld op thuisbasis Varkenoord.

Go Ahead Eagles O21 –  Feyenoord O21 1-4 (0-2) 
Scoreverloop:
6' 0-1 Groen
38' 0-2 Rust
57’ 1-2
77’ 1-3 Van der Sluijs
89’ 1-4 Redmond

Opstelling Feyenoord O21: Van Sas; Arnaud, Valk, De Blok, Candelaria; Hokke, Kleijn (78’ Zaal), Van der Sluijs (86’ Netten); Rais (63’ Plug), Groen (86’ Redmond), Rust.