Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Academy

Feyenoord O19 naar München voor achtste finale UEFA Youth League

Feyenoord Onder 19 reist dinsdagmiddag naar München voor het duel in de achtste finale van de UEFA Youth League. De wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Bayern München wordt woensdag om 16:00 uur gespeeld en is live te zien op Feyenoord ONE. Voor deze livestream is een lidmaatschap vereist.

Het team van trainer Robin van Persie vervolgt woensdag het toernooi nadat het zich midden december als groepshoofd geplaatst had in een poule met Atlético Madrid, Lazio en Celtic. Met dertien punten uit zes wedstrijden wist Onder 19 de tussenronde te ontlopen. Bayern München Onder 19 eindigde in de groepsfase als tweede en kwam daardoor terecht in de tussenronde van het toernooi. Daarin wonnen de Duitsers met 0-2 van FC Basel.

Bij winst op Bayern München plaatst Feyenoord O19 zich voor de kwartfinales, waarin de ploeg een thuiswedstrijd speelt tegen de winnaar van het duel tussen Olympiakos en RC Lens (dinsdag 12 of woensdag 13 maart). De halve finale en de finale van het UEFA Youth League-toernooi worden op neutraal terrein gespeeld in Nyon.

De groep waarmee Feyenoord O19 afreist naar München bestaat uit de volgende 20 spelers:

Ismail Ka
Djomar Giersthove
Marouane Sebbar
Jan Plug
Thijs Kraaijeveld
Nassim El Harmouz
Shaqueel van Persie
Zepiqueno Redmond
Aymen Sliti
Paulo Rudisill
Ayoub Ouarghi
Lugene Arnaud
Mannou Berger
Jayden Candelaria
Nesto Groen
Mateo Husselin
Mike Kleijn
Fabiano Rust
Zino Sneijer
Isak Alemayehu