Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord moet zich herpakken tegen Heracles

Een van de voordelen van een druk wedstrijdschema is dat er na een teleurstellend resultaat snel de kans is op revanche. Dat geldt nu ook voor Feyenoord, dat over twee dagen tegen Heracles Almelo alweer de Europese kater kan wegspoelen.

Natuurlijk was het verleidelijk om direct na de domper tegen Dinamo Zagreb van donderdag (0-2) te denken aan volgende week. Dan wacht Feyenoord in Oostenrijk een do or die-wedstrijd en moet er gewonnen worden van Wolfsberger AC om Europese overwintering te realiseren. Het enige dat Dick Advocaat er tegenover de media over kwijt wilde is dat het positief is dat zijn ploeg alles nog in eigen hand heeft.

Focus op Eredivisie
De gedachtes van de coach waren snel na afloop al bij de Eredivisie, en ongetwijfeld ook bij de puzzel die hij wederom heeft te leggen voor het maken van een opstelling. Nicolai Jørgensen is na zijn Europese schorsing in elk geval weer beschikbaar, maar de vraag is of dat ook geldt voor Bryan Linssen en Uros Spajic. Beiden vielen tegen Dinamo al voor rust uit met een blessure.

Om na het gelijkspel tegen FC Utrecht van vorige week niet verder achterop de raken op de ranglijst is winst geboden voor Feyenoord. Ook in moreel opzicht, zodat het team zich kan herpakken en vertrouwen kan tanken voor de belangrijke weken die nog komen gaan tot de winterstop.

Feyenoord – Heracles begint zondag om 12:15 uur en is live te zien op FOX Sports 2.

  • #feyher