Fanshop
Fanshop
Feyenoord-%20Roda%20JC%20Kerkrade-23

Feyenoord met El Ahmadi tegen PEC Zwolle

Karim El Ahmadi is op tijd hersteld van zijn voetblessure om aan de aftrap te kunnen verschijnen van het duel met PEC Zwolle. Na twee duels afwezigheid keert de middenvelder terug bij Feyenoord. Datzelfde geldt voor Tonny Vilhena, die de wedstrijden tegen Zorya Luhansk en Go Ahead Eagles miste vanwege het overlijden van zijn moeder. Om Vilhena een hart onder de riem te steken, zullen er zondag bij de opkomst sterretjes ontstoken worden door supporters.

Feyenoord wordt tegen PEC Zwolle gesteund door een uitverkochte Kuip. Zit je niet in het stadion? Dan kun je de wedstrijd rechtstreeks bekijken op FOX Sports 1, of volgen via de live updates van Feyenoord op Twitter of via de officiële Feyenoord App. Alle updates van Feyenoord op Twitter en Instagram zijn ook te zien in de livefeed op Feyenoord.nl.

Feyenoord – PEC Zwolle
Aftrap: 16:45 uur

Opstellingen
Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Nelom; El Ahmadi, Kuyt, Vilhena; Toornstra, Jørgensen en Elia.
PEC Zwolle: Van der Hart; Schenkeveld, Van Polen, Marcellis, Van de Pavert, Verdonk; Marinus, Brama, Holla, Saymak; Menig.

Wisselspelers
Feyenoord: Hansson, Bijlow, Dammers, Woudenberg, Nieuwkoop, Gustafson, Vejinovic, Tapia, Berghuis, Basaçikoglu en Kramer.
PEC Zwolle: Begois, Achahbar, Sandler, Kvida, Ehizibue, Thomas, Hauptmeijer, Brock-Madsen.