Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-Manchester%20city-070

Feyenoord met Amrabat en Larsson in bekerduel

Sofyan Amrabat en Sam Larsson staan woensdagavond aan de aftrap van de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag. Voor Larsson is het de eerste basisplaats als speler van Feyenoord. Hun entree in het team gaat woensdagavond ten koste van Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius. Vilhena zit op de bank, Boëtius ontbreekt in de wedstrijdselectie vanwege een blessure.

Bij ADO Den Haag staat Lex Immers aan de aftrap. Het is de eerste keer sinds zijn vertrek bij Feyenoord dat hij als tegenstander terugkeert in De Kuip. 

Feyenoord – ADO Den Haag
Aftrap: 20:45 uur
Scheidsrechter: Kuipers

Opstellingen

Opstelling Feyenoord: Jones; Diks, Botteghin, Van der Heijden, Haps; El Ahmadi, Toornstra, Amrabat; Berghuis, Kramer en Larsson.
Wisselspelers Feyenoord: Bijlow, Ten Hove, St. Juste, Nelom, Tapia, Vilhena, Basaçikoglu, Hansson en Vente.

Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels; Ebuehi, Beugelsdijk, Kanon, Gorter; El Khayati, Immers, Meijers; Duplan, Johnsen en Hooi;
Wisselspelers ADO Den Haag: Groothuizen, Coremans, Meissner, Becker, Ladan, Kuipers, Asmelash, Bakkers, David, Falkenburg en Lorenzen. 

Volg Feyenoord – ADO Den Haag

Zit jij woensdagavond niet in de uitverkochte Kuip? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram (hashtag #feyado) of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn. De wedstrijd in de eerste ronde van de KNVB Beker is bovendien live te zien op FOX Sports 1.