Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_5918

Feyenoord met 28 spelers naar Marbella

Feyenoord vertrekt dinsdagochtend rond de klok van zeven uur met een selectie van 28 spelers naar het trainingskamp in Marbella. Tot de ruime spelersgroep behoren onder meer jeugdspelers Wouter Burger (16), Lutsharel Geertruida (17) en Orkun Kökcü (17), die in Zuid-Spanje mogen laten zien wat ze in hun mars hebben.

In Marbella bereidt Feyenoord zich tot en met zondag 14 januari voor op de tweede seizoenshelft. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst werkt dagelijks één of meerdere trainingen af op de velden van het Marbella Football Center. De oefensessie die aanstaande vrijdag 12 januari om 10:45 uur begint, is openbaar en dus vrij toegankelijk voor publiek.

Op zaterdag 13 januari speelt Feyenoord zo goed als zeker een oefenwedstrijd tegen FC Luzern. Wanneer er meer bekend is over de definitieve doorgang van dit duel, zal dit via de officiële clubkanalen gecommuniceerd worden.

De volledige selectie van Feyenoord voor het trainingskamp ziet er als volgt uit:

Keepers
Justin Bijlow
Ramon ten Hove
Brad Jones
Kenneth Vermeer

Verdedigers
Sven van Beek
Eric Botteghin
Kevin Diks
Lutsharel Geertruida
Ridgeciano Haps
Jan-Arie van der Heijden
Jeremiah St. Juste
Tyrell Malacia
Miquel Nelom
Bart Nieuwkoop

Middenvelders
Karim El Ahmadi
Sofyan Amrabat
Wouter Burger
Emil Hansson
Orkun Kökcü
Renato Tapia
Jens Toornstra
Tonny Vilhena

Aanvallers
Bilal Basaçikoglu
Steven Berghuis
Jean-Paul Boëtius
Nicolai Jørgensen
Sam Larsson
Dylan Vente

Volg Feyenoord in Spanje
Wil je Feyenoord op de voet volgen in Marbella? Op de officiële kanalen van de club op TwitterInstagram en Facebook en via de officiële Feyenoord App verschijnen dagelijks foto’s, filmpjes en andere updates vanaf het trainingskamp.