Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20180123_fey_mag

Feyenoord Magazine viert tien jaar Het Legioen

Feyenoords supportersclub Het Legioen bestaat aanstaande zondag precies tien jaar. Om dit jubileum te vieren ontvangen alle Legioen-leden deze week een speciale editie van Feyenoord Magazine, waarin uitgebreid wordt stilgestaan bij deze verjaardag van Het Legioen.

Het Legioen staat letterlijk centraal in deze bijzondere editie in het kader van het tienjarig bestaan. Voor de totstandkoming van dit magazine kreeg de redactie van Feyenoord Magazine namelijk hulp van een aantal Legioen-leden, die reageerden op een eerdere oproep. Zij schoven aan in een speciale redactievergadering en spelen zelf ook de hoofdrol in een aantal verhalen in dit nummer.

Ook werden de rollen voor één keer omgedraaid in de rubriek ‘Legioen vraagt’. Waar normaal gesproken supporters vragen stellen aan spelers, spraken de spelers nu vragen in die door supporters zijn beantwoord. Een aantal van die vragen en antwoorden vind je in de videospeler.

Speciale cover
Het tienjarig bestaan van Het Legioen wordt zondag rond de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag gevierd met de onthulling van een speciale uiting bij De Kuip, waarin de namen van 18.000 Legioen-leden zijn verwerkt. Een deel van deze namen is ook terug te vinden op de speciale rood-witte cover van Feyenoord Magazine.

Word lid
Wil je ook elf keer per jaar Feyenoord Magazine ontvangen? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl