Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord kijkt vooruit: ‘Winnen voor het vertrouwen’

Natuurlijk was de teleurstelling vrijdag nog voelbaar in het Rotterdamse kamp, een dag na de zeperd in eigen stadion tegen Wolfsberger AC. Feyenoord krijgt echter snel de kans om de Europese kater weg te spoelen. Over twee dagen wacht in Emmen alweer de volgende wedstrijd.

The day after stond voor de selectie van Dick Advocaat in het teken van herstellen. Op het eigen trainingscomplex kwamen spelers en staf bijeen om gezamenlijk een streep te zetten onder de wedstrijd van donderdag, uit te lopen en het vizier te verleggen naar de Eredivisie.

De competitie gaat voor Feyenoord verder in Drenthe, waar de ploeg het in speelronde 7 opneemt tegen FC Emmen. Ten opzichte van het duel met Wolfsberger kan Advocaat zondag weer beschikken over Marcos Senesi. De Argentijn, die deze week voor het eerst is opgenomen in de voorselectie van de nationale ploeg, ontbrak donderdagavond vanwege een schorsing.

Na twee gelijke spelen op rij in de Eredivisie moet Feyenoord gebrand zijn op een overwinning, stelt Ridgeciano Haps. ‘Dat is belangrijk om bovenin bij te blijven,’ sprak de vleugelverdediger, in de wetenschap dat de achterstand op de koppositie slechts drie punten bedraagt. ‘Bovendien kan een overwinning van waarde zijn voor het vertrouwen. Wij weten in elk geval dat we zondag superscherp en gefocust moeten zijn.’

FC Emmen – Feyenoord begint zondag om 14:30 uur.

  • #emmfey
  • Ridgeciano Haps