Fanshop
Fanshop
20180611_jaarovericht_website

Feyenoord Jaaroverzicht 2017-2018 nu verkrijgbaar

Het officiële Feyenoord Jaaroverzicht van het seizoen 2017-2018 is vanaf nu verkrijgbaar! In het 68 pagina’s tellende magazine wordt de lezer nog een keer meegenomen door het afgelopen seizoen, waarin twee prijzen werden gewonnen.

Compleet overzicht
Uiteraard wordt er zoals elk jaar in woord en beeld en met statistieken van alle wedstrijden teruggeblikt op Feyenoords seizoen. Van de voorbereiding en de winst van de Johan Cruijff Schaal tot en met de bekerwinst in een volle Kuip: alle wedstrijden komen in een compleet overzicht aan bod.

Champions League
In het Jaaroverzicht is er uiteraard ook aandacht voor de rentree in de Champions League, waarin het team van hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst het in de groepsfase opnam tegen Manchester City, Napoli en Shakhtar Donetsk. Het Europees avontuur zat er na de duels met deze grootmachten helaas op, maar werd op een mooie wijze – met een thuiszege op Napoli – afgesloten.

KNVB Beker
Ook het KNVB Bekertoernooi komt uitgebreid aan bod in het Jaaroverzicht 2017-2018. De overwinningen op achtereenvolgens ADO Den Haag, AVV Swift, Heracles Almelo, PSV, Willem II en AZ worden stuk voor stuk uitgelicht. Zo gaat het over het ‘vliegtuigje’ van Sven van Beek, warme chocolademelk en handwarmers en natuurlijk ook de gouden beker.

Verkrijgbaar in de Fanshops
Het Feyenoord Jaaroverzicht is een mooi naslagwerk voor iedere Feyenoord-supporter. Het blad, met behalve veel informatie ook de mooiste foto’s van Feyenoords huisfotografen, is vanaf het eind van deze week voor slechts € 5,99 verkrijgbaar in alle vestigingen van de Feyenoord Fanshops en nu al te bestellen in de Online Fanshop.

Gratis voor Legioen-leden
Let op: ben je lid van Het Legioen? Dan krijg je het Jaaroverzicht 2017-2018 voor aanvang van het komende seizoen gratis toegestuurd!