Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
_D9A0946

Feyenoord in uitverkochte Kuip tegen FC Groningen

Feyenoord neemt het zaterdagavond in een volledig gevulde Kuip op tegen FC Groningen. De laatste kaarten voor dit duel, dat om 19:45 uur begint, werden dinsdagmiddag verkocht. Het is de twintigste keer dat Feyenoord dit seizoen in een uitverkocht huis speelt. Alleen voor de thuisduels met De Graafschap en Excelsior werden niet alle kaarten verkocht.

Feyenoord gaat tegen Groningen op jacht naar de zevende competitieoverwinning op rij. Het uitduel met de noorderlingen, die momenteel tiende staan in de Eredivisie, eindigde eerder dit seizoen in een 1-1 gelijkspel.

Het duel met de Groningers is de voorlaatste thuiswedstrijd in de competitie. Op zondag 8 mei sluit Feyenoord het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen N.E.C. Voor dit duel zijn nog kaarten beschikbaar, die te koop zijn via www.feyenoord.nl/ticketshop. Er is geen clubkaart nodig om een kaartje te kopen en er zit geen limiet aan het aantal kaarten dat een supporter kan kopen.

viagogo
Via viagogo is nog wel een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Voor seizoenkaarthouders is het mogelijk om hun seizoenkaart te koop aan te bieden voor het duel van komende zaterdag. Meer informatie hierover vind je op www.viagogo.nl/feyenoord