Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord gearriveerd in Rome

Feyenoord heeft woensdagmiddag voet gezet in Rome, waar donderdagavond de eerste van twee confrontaties met AS Roma in de Europa League op het programma staat. In totaal 22 spelers stapten even na het middaguur uit het vliegtuig in de Italiaanse hoofdstad, onder wie ook Elvis Manu. De aanvaller is op de terugweg na een liesoperatie. Mocht hij donderdag in actie komen voor Feyenoord, dan is dat zijn eerste wedstrijd sinds 21 december van vorig jaar.

Er vertrokken woensdag kort achter elkaar twee vliegtuigen vanaf Rotterdam/The Hague Airport met als bestemming Rome. In het eerste vliegtuig zat de volledige selectie van Feyenoord, plus een deel van de meegereisde leden van de Feyenoord Business Club. Het tweede vliegtuig was vrijwel geheel gevuld met FBC-leden, die Feyenoord donderdag zullen steunen tijdens de uitwedstrijd in het Stadio Olimpico. In totaal is er een recordaantal van circa 300 FBC-leden naar Rome gereisd.

De selectie van Fred Rutten zette vanaf het vliegveld direct per bus koers richting het spelershotel. Daar bereidt de ploeg zich voor op de afsluitende training die woensdagavond om 19.00 uur begint in het stadion waar ook de wedstrijd wordt gespeeld. Voorafgaand aan de training zal Fred Rutten tijdens een persconferentie vooruitblikken op de wedstrijd van donderdag.

De verrichtingen van Feyenoord in Rome zijn woensdag (vandaag) en donderdag op de voet te volgen via de diverse kanalen van Feyenoord. Niet alleen Feyenoord.nl en Feyenoord TV doen uitgebreid verslag van de (voorbereiding op) de wedstrijd, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram zullen geregeld updates te vinden zijn over Feyenoord in Rome.